ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ – Τζιχαντιστές ντύθηκαν γυναίκες για να αποδράσουν από το Ιράκ (Εικόνες)

Ένας τζιχαντιστής προσπάθησε να αποδράσει από την Μοσούλη μεταμφιεσμένος σε κάτι που έμοιαζε με κούκλα παντομίμας, αλλά τον έπιασαν, επειδή ξέχασε να ξυρίσει το μούσι του.

Ο μαχητής του ISIS προσπαθούσε να φύγει από το πρώην μαχητικό οχυρό, αλλά δεν σχεδίασε καλά το σχέδιο διαφυγής του. Ντυμένος με γυναικεία ρούχα και περίτεχνος μακιγιάζ, ξέχασε να ξυρίσει τα μούσια του. Ο μαχητής του ISIS ξέχασε, ότι θα έπρεπε να ξυρίσει το μούσι του για να πείσει, ότι είναι γυναίκα και να μπορέσει να διαφύγει.

Την φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο ιρακινός στρατός που επιχειρεί στη Μοσούλη, αμέσως μετά την σύλληψή του. Το μεγάλο μουστάκι, το μούσι και τα φρύδια τον πρόδωσαν. Άλλες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τον Ιρακινό στρατό δείχνουν άντρες με σουτιέν που προσπαθούν να αποδράσουν από την πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τζιχαντιστές είναι τόσο απελπισμένοι που στην προσπάθειά τους να διαφύγουν την σύλληψη από τότε που ο στρατός του Ιράκ απελευθέρωσε την πόλη, χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Loading...